Nu måste jag berätta vad jag beställde från Babyland igår. Jag gick lite lätt banans och klickade hem både det ena och det andra i min iver men tänk va mycket roliga barnvagnstillbehör det faktiskt finns.

Leverans med bud samma dag

Jag ska bara börja med att berätta om det som är mest imponerande med att handla på nätet från dem. Handlar man för över 1000 kronor och beställer innan 15:00 på dagen så ingår det gratis hemkörning med bud samma kväll (!!!) om man bor inom StorStockholm-, eller StorGöteborgsområdet. Hur coolt är inte det. Det kändes som julafton då budet ringde på dörren 18:00 igår och lämnade över saker jag beställt tidigare samma dag.

Eftersom jag som sagt fick hem min Bugaboo Donkey i veckan så blev det lite saker till den men sedan köpte jag även lite tillbehör till min gamla trontjänare, en Teutonia be you som efter en tuff vinter behöver lite kärlek.

Till Donkeyn

Blev det Lill´s Sidolocksskydd som jag blev väldigt nöjd med, enkel att sätta på och blir perfekt att ha som stöldskydd om man har handväskan stående i sidokorgen. Dessutom är den vattentät så blir ett bra regnskydd

IMG_9301 lills-sidolocksskydd-donkey-4d

Eftersom jag även ska börja använda liggdel på vagnen till sommaren så köpte jag en kudde att ha i vagnen (detta efter att jag fick backning på huvudformen av min dotter då hon var liten hihi)

Kudden jag fastnade för heter AeroSleep och ska vara en kudde med 3D-struktur som tillåter luften cirkulera fritt under barnets huvud och nacke när det sover, vilket bidrar till en optimal reglering av kroppstemperaturen. Det låter ju som något som borde ge mig massor med extra bra mammapoäng eller hur 😉

82a67208b129a5fcbf984177b9edeebb5074d52b767a94318c7817ee10e2

Som den riktiga nörd jag är så köpte jag även Inovis Mobilhållare som man fäster på barnvagnen. Det är inte så att jag jämt sitter fast i min mobil eller att jag använder den oerhört mycket, men jag har faktiskt saknat att kunna ställa mobilen i en ställning på vagnen då jag handlar mat eftersom jag använder en app med inköpslista som jag kryssar av från och ibland när jag har gått till något ställe så använder jag GPSen för att hitta och då har jag även då saknat en mobilhållare.

99ae9d23404531a752182c778dc04e

En annan sak som jag verkligen saknat till vardags på vagnen är en liten och smidig Organizer att hänga på handtaget och ha det allra viktigaste lättillgängligt i. Att slippa öppna upp skötväskan eller handväskan för att få fram busskortet eller plånboken eller att bara kunna kasta ner mobilen men ändå se och höra om det ringer.

 skip-hop-stroller-organizer-10 skip-hop-stroller-organizer-2c

IMG_9295

Så köpte jag även ett helt enkelt svart parasoll med UV-skydd från Carlo. De har någon justerbar fot på fästet som gör att det ska passa alla vagnar. Jag vet att jag tyckte ibland då vagnen stod still med liten i att jag inte ville lägga över filtar och så men ändå ville skapa extra skugga för den lille då den låg och sov så då tänkte jag testa om kanske parasoll fungerar bättre. Vad har ni för upplevelser av det? Bu eller bä?

9297b28a2b17f8b31d77bd3650556c

Till Teutonian

Den gamle tappre trotjänaren fick inga roliga saker utan mer nyttosaker. Det blev helt enkelt silikonspray och universalvax till den för att putsa och smörja bort vinterns sorg.

Den får helt enkelt ta det som att den får gå på spa 😉 Tror dessutom att jag ska passa på att ge den stackars plågade förskoleparaplyvagnen lite kärleksfull omvårdnad så där på ålderns höst. Jag återkommer med ett puts och fix-inlägg då det är gjort.

231879crc-universalfett-100ml-7b

Annonser