Gud vilket underbart väder vi har idag. 27 grader och strålande sol i Stockholm. Jag brukar använda babynestet i liggdelen till barnvagnen allt som oftast men sådana här varma dagar skulle sonen koka upp om jag försökte det, så då är jag så galet glad att jag köpte barnvagnskudden från Aerosleep nu i våras för gud så bra han sover i vagnen även dessa dagar och då jag plockar upp honom är han inte alls speciellt svettig i nacken eller över ryggen.

306629 Exploded_view_3_layers_verkleind

AeroSleep Kudden är en kudde med 3D-struktur som blev nominerad till Årets Nyhet 2012. 3D-strukturen i kudden tillåter luften att cirkulera fritt under barnets huvud och nacke när det sover, vilket bidrar till en optimal reglering av kroppstemperaturen.

Jag blev glatt överraskad över hur bra den fungerar så står ni i valet och kvalet om ni ska köpa kudden eller inte så kan jag varmt rekommendera den. Kudden går att köpa på flera olika barnbutiker och kostar omkring 250 kr

Har ni lite äldre barn så finns det faktiskt en hel dyna till sittdelen som fungerar på samma vis.

1479-38-1albtu_1 aeromoov-sittdyna-barnvagn-rosa

AeroMoovdynan bygger på AeroSleeps 3D-struktur som tillåter luften att cirkulera fritt under barnet och ska passar samtliga barnvagnar.

 

Dynan går även att använda i bilbarnstolen för att förhindra att barnen svettas under längre körningar. Den går att köpa i olika barnbutiker och kostar omkring 250-300 kr.

 

 

Annonser