Hur sätter man på Bugaboos regnskydd egentligen? 

Den frågan verkar de flesta bugabooägare ställt sig då och då och flera sidor på facebook vittnar om att folk helt enkelt gett upp och istället kör Tullsas regnskydd eller Elodie Details  regnskydd och låter Bugaboos regnsskydd ligga kvar i kartongen. Men det som de flesta verkar missat är att Bugaboo har uppdaterat sina regnskydd och nu för tiden är de inte alls lika svåra att sätta på.

Bugaboo bytte ut sina regnskydd sommaren 2014

Kännedomen om att flera av konsumenterna tyckte att Bugaboos orginalregnskydd var svåra att trä över vagnen nådde Bugaboos huvudkontor och därför gjorde de om designen på sina regnskydd så sedan sommaren 2014 har de ett mycket mer användarvänligt regnskydd än innan.

Så här sätter man på Bugaboos regnskydd på en donkey steg för steg

1. Hitta en Bugaboo Donkey.

Bugaboo_Donkey_LiggdelBugaboo_donkey_grey_melange

 

2. På ena sidan av regnskyddet finns det små fötter uppmärkta. De ska logiskt nog vara i fotändan av både liggdelen och på sittdelen.

Bugaboo_Donkey_Regnsskydd Bugaboo_Donkey_regnskydd

 

3. Börja trä på regnskyddet över suffletten och försök matcha sömmen i regnskyddet med sömmen på bågen av suffletten.

Bugaboo_Regnsskydd_Liggdel Bugaboo_Donkey_Regnsskydd

 

4. Fortsätt sedan genom att trä den delen med fötter uppmärkt över nedre delen av liggdelen eller sittdelen. Det är som lite resår längst ner i kanten så det är enkelt att forma den runt själva bygeln.

Liggdel_Regnsskydd_Bugaboo_Donkey Bugaboo_Regnsskydd

 

5. På båda sidorna vid kanten av suffletten så finns det flikar som man kan öppna om man vill nå sitt barn och rätta till en mössa eller en utspottad napp eller liknande. Även då de är stängda så möjliggör de luftgenomströmning in i vagnen så barnet får bra med syre.

Regnsskydd_Bugaboo_Donkey Bugaboo_Regnsskydd_Donkey

 

6. Så här ser vagnen ut med regnskyddet på

Liggdel_Bugaboo_RegnsskyddBugaboo_RegnskyddRegnsskydd_Bugaboo_Donkey

 

Så nu när ni vet hur smidigt regnskyddet är nu för tiden så kanske fler tar fram dem ur förpackningarna och använder dem.

Den största nackdelen med Bugaboos orginalregnsskydd

Är enligt mig att de tar så väldigt mycket plats då man inte använder dem. Det kommer inte med någon liten smidig väska till regnsskyddet som det gör till t.e.x Elodie Details där man kan förvara sitt regnsskydd då det inte används.

1455122360 elodie-details-regnskydd-black-edition

 

Istället hamnar de oftast i den undre varukorgen längst fram i nätkorgen där. De är så stora så de tar upp väldigt mycket av lastutrymmet så då lämnas de istället oftast hemma och används istället bara om det regnar då man går hemifrån.

 

Annonser