Nu andra helgen i oktober, närmare bestämt den 7-9 oktober är det dags för underBARA BARNmässan på Älvsjömässan. 

UBB_BARN

Något som är väldigt roligt är att fler och fler barnvagnsfabrikanter upptäcker Underbara barnmässan. Så istället för att springa runt på stan och leta har nu alla barnvagnsspekulanter möjlighet att ta del av ett stort utbud på en och samma gång under ett och samma tak

Underbarabarn_massan_barnvagnsinspo

Bland annat Barnbutiken har förstått det här och säger ”För Barnbutiken är underBARA BARN ett mycket bra komplement till våra butiker i Stockholm för att möta de unga familjer som står inför beslutet att välja barnvagn.”

Barnvagnsverkstad

Inte nog med det; alla som redan har skaffat barnvagn kan ta den med sig och få gratis serviceunderhåll i underBARA BARNs speciella barnvagnsverkstad. Det är tillverkaren Kronan som står för det generösa erbjudandet.

Underbarabarn_massan_barnvagnsinspo

Barnvagnstillverkare på plats

Förutom Kronan är bland annat barnvagnstillverkarna Stokke, Nordic cab och Baby Jogger på plats och även barnvagnåterförsäljaren Bonti 

Jag kan lova att det här kommer bli otroligt roliga dagar. Vi ses väl där? 

Annonser