Pogu lyser upp

Jag tipsade om de här i våras då det fortfarande var mörkt om kvällarna och mornarna men jag känner att nu när vi återigen går mot mörkare tider behövs det påminnas igen.

Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo   Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo

Svårt att syns även i innerstan

Jag har kört bil väldigt mycket i tjänsten och speciellt inne i Stockholm City och jag vet hur svårt det är att se folk då de går över gatan även om det finns gatubelysning så jag är väldigt noga med reflexer på både mig och barnen för att hjälpa bilisterna att se oss och man märker verkligen att folk bromsar upp mycket tidigare då man har reflex än annars.

Syns knappt på chassit i dagsljus

Samtidigt är jag extremt petig med min vagn och gillar att ha den ren och avskalad och ”all black”. Därför är de här reflexerna så enormt bra. De finns både i svart och i silver. Det gör att på dagtid så syns de knappt men då de behövs så bländar de upp rejält.

Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo   Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo

Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo   Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo

Varför funkar de så bra? 

Pogu använder 3M™ Scotch teknik som ger 360-graders reflektionsförmåga, även när det är fuktigt. 3M reflexer används av räddningstjänsten i hela världen.

Nyheter

För oss barnvagnsnördar kommer det nu hjulreflexer som passar perfekt på t.ex. en Babyzen YOYO+ Riktigt smart.

Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo

Jag blev så himla glad då jag såg att Pogu nu kommer med smarta reflexer inbyggda i kläder vi ändå alltid har på oss, det gör att reflexen aldrig glöms bort på väg till förskolan eller hem därifrån utan de är alltid med och reflekterar utan att vi tänker på det.

Några av de här ska jag helt klart köpa och hänga på dotterns ytterkläder (och även maken ska jag smyga på några reflexer utan att han och hans fåfänga blir lidande hihi.

Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo

Reflex i dragkedjespännet

Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo

vikbara reflexer samt klädreflex

Pogu_reflex_barnvagn_barnvagnsinspo

Reflexer i skosnören

Bilder ovan lånade av Reirei

 

 

 

Annonser