Nu i veckan var det branschmässa i Infra City strax utanför Stockholm för inköpare av Baby och barnsaker och jag var på plats och trendspanade in allt nytt och spännande.

BLOBB på strax över 2 minuter

Mycket visades upp 

Det var väldigt mycket som visades upp och timmarna flög iväg så jag hann inte igenom allt, men nedan följer en del av det jag fick klämma och känna på

UppaBABY

Rei Rei visade upp mycket kul och förutom att jag nu kunde spana in alla färgerna på Vistan så fick jag se flera av deras tillbehör, som t.e.x deras insats till sittdelen som gör övergången från liggdel till sittdel smidigare och även deras mysiga åkpåse som får en att längta efter snö och kyla och även en snacktray.

Uppababy_vista_barnvagnsinspoUppababy_vista_barnvagnsinspo

Uppababy_vista_barnvagnsinspo

Nytt tyg i solskyddet på suffletten

En kul uppdatering var att tyget på insidan av suffeletterna som går att dra fram som solskydd nu bytts till ett mjukare tyg. Riktigt snyggt. (nedan syns det på deras paraplysulky men det kommer till övriga vagnar också)

Uppababy_G_lux_barnvagnsinspo

Förökat sig

Roligt nog visar verkligen UppaBABY att den är i Sverige för att stanna för nästa år har Vistan bjudit över sina kompisar, paraplysulkyn G-Lux (som jag tyckte påminde väldigt mycket om MacLauren för den som sett en sådan)

Uppababy_G_lux_barnvagnsinspo Uppababy_G_lux_barnvagnsinspo Uppababy_G_lux_barnvagnsinspo

och cityvagnen Cruz som bara är 56 cm bred och som kommer med endast sittdel i grundutförandet vilket känns väldigt i tiden just nu.

 

För många blir liggdelen bara liggandes i en påse för att man köpt vagnen efter ett barnet fyllt sex månader. Då känns det smartare att köpa en sittvagn och komplettera med de delar man behöver.

Många vagnar testas både i EU och i USA och får då olika gränser. i EU testar man vagnar upp till 15 kg och då blir det den officiella gränsen som man nämner här men ofta klarar de en högre tyngt som även är godkänd i USA. Cruz sittdel är godkänd till 23,5 kg och varukorgen till 11,5 kg

Uppababy_vista_barnvagnsinspo

Babyjogger City Tour

En annan trevlig liten nyhet som jag såg på mässan (som jag även såg på mässan i Jönköping för några helger sedan) är Babyjoggers senaste tillskott City Tour. Det här är en vagn som man har märkt att folk har väntat på. Det pratas ofta om den i Barnvagnsgruppen på facebook och det är kul att de har lyckats behålla sitt Babyjoggerutseende även på den här vagnen. Den fälls ihop genom att man först böjer ryggstödet framåt och sedan drar ihop med med deras klassika quick fold på sittdelen.

Jag måste ju säga att Babyjoggers ryggsäcksväska är genial. Båda händerna fria att bära barn med om man t.e.x. kliver på ett tåg eller liknande och har vagnen på ryggen. Själva vagnen väger omkring 6kg och EU-viktgränsen för sittdelen är 15 kg men även den är testad i USA och är där godkänd till 20,5 kg för sittdelen.

Babyjogger_city_your_barnvagnsinspo_ryggsack

Babyzen YOYO+ med ståbräda

Jag hade chansen att få testa den här vagnen rejält i somras både att resa med den som handbagage, semestra i storstad och rulla den som vardagsvagn och den här lilla karamellen är verkligen en vagn i mitt tycke. Hur glad blir man inte då när man ser att de nu kommer med en ståbräda med pall till den. BRAVO. Jag rullade den tom några varv idag men det ska bli riktigt kul att sätta en liten krabat på den. Upp till 20 kg är ståbrädan testad till och YOYO+s sittdel är godkänd i EU till 18 kg.

(inser att jag bara filmade den och inte fotograferade den så ska ta lite bilder på den på Underbara Barnmässan i helgen istället)

Bumbleride Indie

Nedan ser ni en äldre version av Bumble ride till vänster och dess nya uppdaterade kompis till höger (dock är den till höger trehjulsversionen och runninghjul men man ser förändringen som gjorts. Bland annat har de lämnat skumhandtag och gått tillbaka till gummi. Spännet bak i ryggen för att höja och sänka ryggstödet är förbättrad så den ska vara lättare att få grepp om och suffletten sitter nu fast bättre direkt i chassit. Dessutom är suffletten märkbart längre.

Bumbleride_barnvagnsinspo

Bumbleride_barnvagnsinspo

Bumbleride_barnvagnsinspo Bumbleride_barnvagnsinspo

Smidigare att fälla ihop

Även hopfällningen ska vara förbättrad nu.

Bumbleride_barnvagnsinspo

Trille Air

Trille_air_barnvagnsinspo Trille_air_barnvagnsinspo

Högsta modet i barnvagnsvärlden är verkligen smått just nu. I vår kommer Trille med en ny vagnmodell som heter Air. Fullt liggläge, justerbart fotstöd, klassiska Trillebygeln och svängbara hjul fram.

ZOOM

Zoom_barnvagnsinspo

Zoom kommer med en uppdaterad version med nya enkla knappar för att ta av sittdelarna och ny multiadapter för skötväska, kopphållare och andra tillbehör, dessutom har de uppdaterat färgskalan i moderna snygga färger.

 

 

 

Annonser