Tänkte skriva ihop lite tips på vad ni inte får missa om ni tar er till UnderBARA barnmässan i helgen. Det var så klart väldigt mycket häftigt men jag tänkte tipsa om just det som är barnvagnsnördarnas grej.

Emmaljunga 
Emmaljunga

Äntligen har Emmaljunga bestämt sig för att de ska ut och möta allmänheten. hihi. De har en liten monter men väldigt trevlig hjälpsam personal som visar upp allt roligt

Bamba

En annan rolig monter att besöka är Bamba där man dessutom kan tävla om att vinna babyskydd/barnvagnen Doona. Visste ni förresten att den vita insatsen i Doona är framtagen i samarbete med läkare i syfte att efterlikna bebisens naturliga ryggform från magtiden?07102016-P1170766

Bonti & Joolz

Butiken Bonti är på plats och visar bland annat upp Bugaboos nyhet Weekender men även Joolz nyhet Day2. Dessutom har de rejäla mässpriser.

Bonti

YOYO+ , UPPAbabyVista och Ergobaby

En monter som helt klar är värd ett besök är ReiReis monter för där finns det flera roliga märken.

Vista

Om ni inte har klämt och känt på en UPPAbaby Vista ännu så är det helt klart dags att göra det nu. Det här är en vagn med massa små smarta detaljer och varje gång jag tror att jag lärt mig allt om den så visar säljarna mig någon ny detalj som jag missat. Det här är helt klart en vagn att stanna till vid en sekund extra.

26082016-P1150499

YOYO+

Dessutom visar ReiRei upp sin ståbräda med pall som kommer till YOYO+ nu i början på 2017. En smart vagn har helt enkelt blivit smartare. Ståbrädan tar dessutom upp till 20 kg.

Ergobaby

ReiRei och Ergobaby står dessutom för utlåningen av bärselen under mässan. Ta chansen och låna ett sele och testa det under de förhållandena som kräver mest. Då har ni dessutom hela vagnen fri att stapla med goodie bags.  Hur bra är inte det hihi.

07102016-P1170753 Babyjogger

Pro Support är på plats och visar upp Teutonia och sina Babyjoggers men den vagn som kanske flest besökare är nyfikna på är Babyjogger City Tour som lanserades nu i september. En liten smart och smidig vagn som har lyckats behålla det klassika Babyjoggerutseendet och känslan. Det finns en bygel att köpa till den och den har en godkänd sittvikt i EU på 15 kg men sittvikten som den är godkänd för i USA är hela 20,5 kg. Dessutom går det att lasta fickan i ryggen med 1 kg och varukorgen med 7 kg. De har första montern närmast ingången så ni kan inte missa dem.

Babyjogger_city_your_barnvagnsinspo_ryggsack

Vagnen går att packa ner i en smart ryggsäck

Kronan barnvagnar

Kronan barnvagnar tog det hela ett steg längre och ställde upp en servicedepå. Väldigt uppskattat och lång kö hela dagen. Jag själv fick hjälp att fylla på luft i ett av mina däck som krånglat under lång tid så nu rullar vagnen som om den flög på små moln.

Dessutom får man plocka på sig en uppskattad give away i form av hjulskydd. Så perfekt nu inför slasktiderna.

07102016-P1170773

Kalani

Ett företag som valde att lansera sig för första gången nu på mässan var Kalani. De gör bland annat barnvagnsfiltar på 50 UV + Går man förbi dem nu under mässan får man dessutom 15% rabatt på deras artiklar.

07102016-P1170775

Bjällra 

Bjällra visade upp sina limited edition åkpåsar som släpptes nu i veckan. De kommer bara finnas i en upplaga om 1000 per färg. Sååå snygga, så skynda fynda om ni vill rulla runt med en sådan i vagnen i år.
07102016-P1170755

Underbara barnboxen

Underbara barnmässan levererade verkligen och vill man ha lite mässa året om så är deras box man kan prenumerar på ett väldigt prisvärt alternativ. Varje box innehåller varor för minst 700 kr men kostar bara 289 kr.

Underbara barnbox

Vissa av bilderna är lånade från Underbarabarns facebooksida.

Annonser