Som namnet antyder så kan man ha bärselet Ergobaby 360 grader runt kroppen så det finns såklart flera olika sätt att fästa den, men det klassiska rakt fram ska ni få se nu.

Jag själv lyckades aldrig få till hur man spände spännet som man har över skulderbladen och en gång gick jag hemifrån och stannade en förskolemamma på vägen och bad henne knäppa om mig.

Aha-upplevelse

När jag sedan fick se hur enkelt det egentligen är så var det ungefär samma upplevelse som då jag insåg att Harpo blir Oprah baklänges, eller den gången då jag insåg att julsången B,L,O,S,S,A faktiskt stavar ut namnet Blossa…. Jag vill inte ens berätta hur lång tid det tog mig (men det var fler än en jul)

Oerhört övertydlig video

Det ”hemliga” knepet

Är att man ska dra ut axelbanden så de blir långa, placera barnet och sedan spänna spännet uppe i nacken som man gör med ett halsband, därefter spänner man axelbanden och spännet hamnar över skuldrorna.

Pussnivå

Jag sätter egentligen sonen lite för långt ner på den här bilden. Man ska tänka att man ska ha barnen i pussnivå (så man kan pussa dem på huvudet). Ju större barn desto längre ner och tvärt om

Klubben

Så, nu är ni med i den hemliga klubben som kan fnissa åt småbarnsföräldrarna som försöker spänna sina Ergobaby genom att böja ihop armarna bakom ryggen som man kunde då man var 2 år gammal.

Vill ni läsa mer om Ergobaby så går det att göra här (de har dock inte med kunskap som Blossa eller Oprah på sin sida så den kan inte anses lika informativ.

Annonser