Jag tänkte presentera min nya skönhet lite närmare för er nu när han och jag landat lite i vardagen.

UPPAbaby Vista

Jag blev inbjuden till förhandsvisningen av UPPAbaby Vista i mars i år på PopUp underBARA BARNmässan i Frihamnen och blev oerhört imponerad av vagnen då när en av säljarna stod och hoppade i varukorgen på den för att visa hur stabil den är.

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo

You had me at hello

Var det inte, utan- You had me at ”höja och sänka handtaget med en knapp mitt på” samt ”går att bygga vidare för flera barn och allt man önskar sig extra utöver till en vagn finns i original”, samt ”Vi äger ingen bil och UPPAbaby Vista har världens största varukorg till matkassar

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo

Barnvagnsrecension av UPPAbaby Vista

Eftersom jag hade fått ett sådant gott öga för Vista på förhanstitten blev jag väldigt glad då jag blev erbjuden att recensera den i slutet av sommaren (recensionen går att läsa här) och det var med en liten tår i ögat jag skickade hem den igen då maken uppenbarligen inte förstår varför man måste köpa fler barnvagnar än man har barn.

Men nu under UnderBARA Barnmässan hade de så bra mässrabatt på vagnen så maken kunde inte bromsa mig längre och efter lite utrensning i barnvagnsgarderoben fick jag en plats över till min mörke skönhet Jake.

 

Ganoosh Åkpåse

Då det snart är vinter la jag till en åkpåse också. Nä okey jag erkänner. Eftersom den var så jäkla snygg så la jag till en svart åkpåse till vagnen, men erkänn. Hur snyggt blev det inte då med en all black vagn med svart sufflett och svart åkpåse.

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo

Av någon anledning har UPPA Baby Vista bestämt sig för att kalla sina åkpåsar för Ganoosh. Jag kan inte säga det utan att fnissa och tänka Gulash, men sen är ju inte jag som alla andra. Men om man ska säga något seriöst om den förutom att den är snygg och att man kan fästa den runt bumpern så den blir enkel att öppna upp så har den fleecefoder och är testad till -29 grader. Hoppas innerligen att jag slipper testa det i vinter.

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo

Annonser