Men se vilken liten karamell som rullat hem till mig.

Jag har fått chansen att testrulla Babyjogger City Tour som kom nu i September och jag tänkte börja testet med att se om jag kan få med mig den in i kabinen på ett flygplan till London redan nu i helgen.

babyjogger_city_tour_barnvagnsinspo

Fempunktsbälte

Det känns som att det finns en fanclub till babyjogger och flera inbitna Babyjoggeranvändare har väntat på den här vagnen sedan i våras och då jag berättade för en vän att jag skulle få testrulla en så smsade hon direkt ”välj en liiiiiiiila, du måååååste ta en lila, jag vill knuffa den”.

babyjogger_city_tour_barnvagnsinspo

Chassit gås igenom grundligt av minimänniska

Då några vänner såg att den hade kommit igår kväll så bokade de direkt in en fika hos mig idag. Officiellt ville de träffa mig och ha bebismys men det kändes mer som ett tupperware/demoparty för vagnen hihi.

babyjogger_city_tour_barnvagnsinspo

Fotstödsnyheten som har kommit till Babyjoggers minivagnmodeller är lite för stor för Babyjogger City Tour

babyjogger_mini_gt_barnvagnsinspo

Men istället har de funktionen att man kan trycka upp fotstödet så det blir lite liknande funktion.

babyjogger_city_tour_barnvagnsinspo

 

 

Annonser