Dags att rusta för vintern

Så kommer man hem från en helg i London och möts av 5 grader ute. Det är verkligen inte ok, men då jag bäddade ner sonen i åkpåsen på väg till BVC idag så kom jag på att jag ju hade tänkt visa upp åkpåsen för er på bloggen eftersom både jag och barnen uppskattar den så mycket (barnen för att den är så varm och jag både för att den är varm men även ruggigt snygg i vagnen).

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo_ganoosh

 

Så jag passade på att ta lite bilder på den då vi ändå var ute och rörde på oss.

Ganoosh åkpåse

Det här är UPPAbabys egen åkpåse och de kallar sina åkpåsar för ”Ganoosh” åkpåse. Den passar perfekt i VISTAns ergonimiska sittdel men den är inte formsydd med hårda kanter efter själva ”gropen” så den går även att ha i liggdelen eller som jag har den, med snug seatet under den då sonen åker så han ska ligga ännu mer plant.

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo_ganoosh

Fleecefoder

Insidan är i mjukt fleecefoder och det är så mysigt och varmt så när vi bara ska till förskolan och lämna storasyster brukar jag helt enkelt lyfta ner sonen endast iklädd pyjamasbodyn och sedan dra upp den till näsan på honom. Han har alltid små varma tår då jag sedan kommer hem och plockar upp honom ur vagnen och allt som oftast sover han sig igenom lämningarna.

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo_ganoosh

Testad ner till -29 grader

Jag läste t.o.m. att den är testad ända ner till -29 grader. d.v.s att barnet fortfarande håller värmen då om den har ett lager kläder på sig, men det hoppas jag verkligen att jag slipper se om det stämmer nu i vinter. (håller tummarna för lagom kallt och lagom mycket snö)

Tar inte av ytterskorna

Jag använder åkpåsen även till min dotter på 2,5 år då hon åker i sittdelen och jag har sonen i syskonsitsen istället och eftersom det är avgränsning för fötterna med ett material längst ner som är lätt att torka av har jag inte brytt mig om att ta av henne skorna ens då jag satt henne i vagnen (nu har det ju inte börjat slaska än och vanlig smuts har inte varit några problem, men den går dessutom att maskintvätta så det hade ju gått att lösa ändå).

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo_ganoosh

Går att vika över swing away bygeln

Det här gillar jag, både estetiskt och funktionellt. Genom att man viker åkpåsen över bygeln så kommer den vita kanten upp och får det att se så ombonat ut och det här gör ju även att åkpåsen verkligen sitter som den ska (den halkar inte heller i ryggen eftersom man sätter den runt ryggstödet) och då man vill ta ut barnet så brukar jag klicka ur och svinga bort själva bygeln och då får man en stor öppning att lyfta ut barnet ur.

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo_ganoosh

Pris

Jag passade på att skaffa min till mässpris på Underbara Barnmässan ihop med vagnen, men den kostar omkring 1590 kr och finns hos de flesta stora barnvagnsförsäljarna men jag hittade den även online dinbaby.se då jag googlade lite snabbt nu när jag skrev det här.

 

 

Annonser