2 in 1

Det här är en skötväska som jag varit nyfiken på ett tag så då jag skulle resa till London nu i helgen så slog jag till och tog med mig den här och det kan jag säga att jag verkligen inte ångrade mig en sekund. Den här har lika många användningsområden som det finns tillfällen med barn.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Skötväska med flera fack

Det här en skötväska med väldigt mycket fack och det blir lätt att ordna upp så man har ombyte i en, blöjor och våtservetter i en, napp, mat, flaska och även plånbok och mobil. Den är inte större än en vanlig skötväska av modell större och jag har både hängt den på en liten resevagn av modell Baby Jogger City Tour utan att den varit för stor men den får även plats utan problem i sidokorgen på en Bugaboo Donkey men även perfekt på handtaget på min UPPA Baby Vista. På själva väskan sitter det remmar som är till just för att fästa runt handtag på barnvagn men även ett rejält axelband om man vill bära den.

Babyjogger_city_tour_handbagage_barnvagnsinspo

Fäller upp den

När man fäller upp väskan så blir det en platt del med mjuk madrass i mitten. Den är med vattentät plastöverdrag och med ett mjukt dra på lakan på. Här kan man antingen lägga barnet om den ska sova som i en resesäng eller så använder man det som skötbord.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Skötbord

Det blir aldrig något extraprojekt att fälla upp den här väskan och använda den som skötbord eftersom du ändå tar med dig väskan som skötväska då du ska byta en blöja. Det har gjort att så fort jag ska byta på en offentlig toalett med skötbord så har jag fällt upp väskan och ställt den på deras skötbord.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Då vet jag att det är ett hygiensikt underlag som jag byter på och jag kommer lätt åt alla facken där jag har blöjor och våtservetter.

Hemma hos folk som inte har blöjbarn

Det går inte att nämna alla tillfällen jag kommit på då den här skötväskan / sängen är perfekt att använda men det som jag märkt spontant nu bara på den korta tid jag haft den är alla gånger man går hem till folk som inte har blöjbarn och man byter blöjor på deras badrumsgolv på en handduk. Nu byter jag blöja på deras bord i på ett riktigt skötbord istället.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Eller då man åker till landet och man annars har köpt en extra resesäng att ha där och ett vikbart billigt skötbord. Nu packar jag hemma och så har man allt med sig istället, både säng och skötbord.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Alltid en egen plats

En sak som jag verkligen märkt att sonen uppskattat är att han har en egen plats som han känner sig trygg i. Han har legat i den här väskan på golvet i vänthallen på Gatwick och ätit på en strumpa och skrattat så han kiknar. Han somnar direkt hemma hos folk om man lägger ner honom i hans säng.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Jag har ställt sängen på bordet då vi suttit och fikat och han har glatt legat i den och lekt bredvid oss.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspoDeltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Flyga med den som handbagage

Det är som att den är gjort för att flyga med galet nog. Den går in perfekt under sätet framför dig och om man som jag fick uppleva en ryggbajs på 10 000 meters höjd så är det så skönt att ha väskan med blöjor och ombyte så nära till hands. Det ingår oftast inget handbagage i spädbarnsbiljetter, men de säger att man får ta med barnets skötväska ombord så jag har haft den som det.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Åka tåg med den

Istället för att balansera på toaletten med ett skötbord stort som ett frimärke så la jag ut skötbordet på golvet i ett hörn av tåget där ingen satt och sedan bytte jag blöja där istället. Då tåget var fullt så la jag honom i väskan och ställde den nedanför mig så fick han ligga i den och sova under resan. Då det fanns mer plats lyfte jag upp väskan och ställde den på sätet bredvid mig.

Deltababy_skötväska_resesäng_skötbord_barnvagnsinspo

Pris och var köper man den?

Väskan kostar omkring 800 och 900 kr beroende från vilken butik man köper från. Den finns bland annat att köpa på Bamba eller Lekmer

 

 

 

 

Annonser