Barnvagnsskidor_pyret_och_snackan_

Barnvagnsskidor

Tillsammans med Pyret & Snäckan  har jag fått testa och recensera barnvagnsskidorna Snowalk som är precis som det låter, skidor som man sätter fast på barnvagnen. En utförlig recension kommer senare men eftersom filmen jag la ut igår fick så mycket uppmärksamhet så tänkte jag skriva några rader så fler insnöade kan få hjälp att ta sig fram 😉

 

Insnöade

Först skrattade jag då de frågade om jag ville testa dem. Vi har ju inte haft snö i Stockholm innan julafton på flera år så jag började googla på när konstsnön läggs i Hammarbybacken.. Sedan började det snöa, och snöa, och snöa och precis då damp skidorna ner i brevlådan. Så perfekt.

Barnvagnsskidor_pyret_och_snackan_

 

Otrolig enkel montering

I ren panik för att ta mig till Konsum testade jag att montera dem på min Babyjogger City Tour. Från det att jag öppnade kartongen till dess att jag hade monterat på dem på vagnen för första gången någonsin gick det på under fem minuter och då var det med ”hjälp” av tvååring. Har man väl valt inställning på skidorna för sin egen vagn så plockar man lätt på och av dem på under minuten. Det är så enkelt så att själva instruktion”boken” består av tre bilder på skidornas förvaringsväska t.o.m.

Barnvagnsskidor_pyret_och_snackan_

Vilka vagnar passar de?

Skidorna går att fästa på vagnar upp till en hjulbredd på 6 cm och diameter på 30 cm men har man inte fast hjul på vagnen så bör man kunna ha möjlighet att låsa svirvelhjulen för att det ska gå rakt.

Barnvagnsskidor_pyret_och_snackan_

Att ha dem på en liten cityvagn

Att jag fäste dem på en så liten vagn som City Tour var faktiskt otroligt smidigt. Jag körde den på skidorna hela vägen till mataffären. Då det blev barmark körde jag den på bakhjulen och då jag kom in i butiken fällde jag ihop den med skidorna på och ställde den i en kundvagn medan jag handlade. Hade jag haft en större vagn hade jag helt enkelt spänt av skidorna och lagt dem i varukorgen istället.

 

Väldigt användarvänliga

Jag är glatt överraskad över hur bra de här skidorna var och istället för pulka till förskolan i morgon så får vagnen rulla igen.

Pris

De kostar 595 kr med fri frakt hos Pyret & Snäckan och mina skidor kom redan dagen efter de skickades. Perfekt även att man kan köpa över nätet eftersom det är snökaos och ingen kommer kunna ta sig utanför dörren snart 😉

Annonser