Idag trillade Underbara Barnboxen in i brevlådan. Alltid lika trevlig och den innehöll lika mycket fint som vanligt.

Underbara_barn_boxen_barnvagnsinspo

Kreativ Kvalitetstid

Eftersom jag är föräldraledig med min son så får min dotter inte gå lika många timmar i förskolan och jag har förmånen att få ha henne hemma på fredagarna. Vi brukar ha en stående playdate med en av mina kompisar som har en dotter i samma ålder. Den mamman är pysslingsexpert och hittar alltid på saker att göra som ger hur många guldstjärnor i mammaboken som helst. Men nu har jag ett hemligt ess i skjortärmen. Jag ska sno pysslingsmedaljen ifrån henne på fredag 😉

Underbara_barn_boxen_barnvagnsinspo_pyssla_med_mig

Den här boken från Glimraförlag innehåller 50 enkla och roliga pyssel som inte kräver massor av kunskap, utrustning eller tid. helt perfekt för en sådan som mig med andra ord 🙂

Praktisk Accessoar

Jag älskar Geggamojas barnsaker och dottern har både mössa och napphållare från dem och sonen har en så fin pyjamas att jag tvingar honom att ha den även dagtid då och då. Nu har vi dessutom de här vanthållarna som är CE-märkta och nickelfria. Perfekt.

Underbara_barn_boxen_barnvagnsinspo_vanthållare

Dekorativt Mjukisdjur

Jag håller på att hamstra söta inredningsdetaljer till sonen nu eftersom han ska flytta in i eget rum under julledigheten och den här mjuka ugglekudden från Kidsconcept i bomullsgarn ramlade rakt ner i hans spjälsäng. Såå fin

Underbara_barn_kidsconcept_barnvagninspo

Färgglada fötter

Jag har letat efter ett par bra tofflor med halkskydd nu när sonen böjar försöka resa sig upp. Jag har tänkt att det är bra att kunna ha rejält grepp men slippa vara barfota om man går till öppna förskolan. Jag har inte hittat några jag trivs med men nu löste ju Love by Anna det genom att skicka de här underbara små tossorna. Perfekta att ta sina första små steg i.

Underbarabarnboxen_barnvagnsinspo_lovebyanna

Apbra Hudvård

Tidigare har vi fått Monkids barnschampo i en box och min man tyckte flaskan såg så exklusiv ut att han inte vågade använda den till barnen för han trodde det var något dyrt dyrt märke jag köpt till mig själv hihi. Det luktar inte heller hubabubba som många andra sådana här gör utan det blir bara rent utan att klia i små ögon.

05122016-p1200863

Så det känns väldigt spännande att få testa deras badskum nu. Dottern är inne i en badfas då det ska vara mycket bubblor

 

Annonser