Titta vilken söt liten nalle från Pabobo som flyttat in.

Pabobo_Nomade_nattlampa_barnvagnsinspo

Josefine är inne i någon fas just nu när det frågas och funderas väldigt mycket på det där med mörker och det pratas om dinosarier som kommer då lampan släcks och hon vill gärna att vi lämnar en lampa på.

Det föll sig så lägligt att jag bara hann börja googla efter nattlampor så fick jag frågan om jag inte ville testaden här oerhört söta lilla nallen från Pabobo så det tackade jag ju självklart jag till.

Ni skulle sett Josefines ögon då jag plockade upp den och hon fick syn på honom. Direkt skulle nallen bäddas ner i sängen och läsas sagor för.

Pabobo_Lumilove_nattlampa_nomade_barnvagnsinspo

 

I fickan på magen har han en hållare som man sätter en uppladdningsbar nattlampa i. Den tänds automatiskt då det blir mörkt och dimmar långsamt av då dagen gryr.

Riktigt barnvänligt utan sladd eller batterier

Det här är en riktigt barnvänligt nattlampa utan sladdar att trassla in sig i eller batteriluckor som kan öppnas.

Laddar lampan gör man enkelt i vägguttaget och vill man hellre ha den som fast nattlampa där kan man lämna den i väggen.

Pabobo_Nomade_nattlampa_barnvagnsinspo

Vill man istället att nallen ska hålla lampan så sätter man in den i fästet och stoppar ner den i fickan på magen.

Även om inte Josefine är supernöjd med att Oscar lånar den (”Oscar får aldrig ha, den han fåååååår inte” skrek hon och stormade iväg med den) så har även han norpat åt sig den då och då och för mig utan mörkerseende så är den perfekt att ha på kanten av spjälsängen.

14122016-p1220232

Perfekt i liggdelen på barnvagnen

Jag såg en tjej som skrev i ett barnvagnsforum att hon letade efter en lampa att ha i liggdelen på vagnen när hon promenerade på vägar utan belysning. Hoppas att hon läser det här för här är ju lösningen på hennes problem.

14122016-p1220237

Lyser i upp till 70h

Laddar man den fem timmar i vägguttaget så kan den lysa upp till 70h i streck. En laddad timme ger upp till fyra timmar lystid. Laddar man den på dagen då den är släckt så laddas den snabbare än på natten då den lyser.

Give Away

Något som är ännu bättre är att någon av er kommer strax även ni att få en väldigt glad liten pojke eller flicka där hemma för jag har fått chansen att tävla ut en likadan liten nattlampa. Tävlingen kommer att dyka upp på mitt instagram inom några dagar så gå in och likea den sidan redan nu så ni inte missar chansen

 

 

Ett sammarbete med Rollabout.

 

 

Annonser