Men titta vad som rullat över min tröskel. Dra på trisso, det är ju minsann en Dubatti One.

Dubatti_dubatti_one_dubattione_barnvagnsinspo_sweden_sverige

Holländskt märke

Dubatti är ett Holländskt märke som funnits i några år men som nu under hösten/vintern kommer till Sverige.

dubattione_barnvagnsinspo

Bygger sin egen barnvagn online

Det här företaget känns som att de har läst marknadsföring för bilar eller liknande för de har byggt upp en hemsida där man kan gå in och klicka ihop sin egen vagn i färg och design på samma sätt som flera biltillverkare har. Det känns extremt kul och lyxigt och blir väldigt personligt. Kolla filmen här nedan och sedan kan ni Kika på Dubattis hemsida så får ni se

Första känsla

Jag har inte hunnit rulla vagnen mer än några promenader än eftersom jag har haft båda barnen hemma på heltid under jullovet, men det här är ett spännande företag med en snygg vagn som säkert kommer gå hem i storstäderna i Sverige då det känns som om de generellt gillar de Holländska vagnarna. Den har riktigt stora lufthjul, en ergonomisk sittdel, bra dämpning och lätt att fälla ihop.

04012017-p1220733

Kommer en utförlig recension

Det kommer en utförlig recension av vagnen om några veckor.

 

 

Annonser