Den där balansgången som man ständigt har.. man vill ha reflexer och synas i mörkret men samtidigt vill man inte hänga massa reflexer över hela vagnen så man ser ut som en vandrande julgran.

Den här vintern har jag testat Pogus barnvagnsreflexer och jag är verkligen nöjd. Jag märker att bilisterna ser mig på långt avstånd för de bromsar in flera hundra meter innan övergångsstället och på dagtid tänker jag aldrig själv på att jag har reflexer klistrade på barnvagnschassit för de syns så lite.

Hur sätter jag på reflexerna? 

Reflexerna kommer fästa på ett ark och är i olika storlekar. De är som klistermärken och fäster på de flesta hårda ytorna.

Kan jag ta bort reflexerna igen?

Absolut. Man tar enkelt bort dem genom att först värma upp dem med hårtork och sedan torka bort eventuella klisterrester med tvål och vatten.

Hur kontrollerar jag om de verkligen fungerar? 

Enklast är att ta kort med blixten påslagen. Då lyser reflexen upp på samma vis som den gör om en strålkastare lyser på den.

Vilken hållbarhet har Pogu? 

Pogu erbjuder fem års garanti, men det är alltid bra att med jämna mellanrum kontrollera reflexerna genom att ta kort på dem eftersom alla reflexer blir sämre om de repas.

Vad kostar Pogus barnvagnsreflexer? 

Pogus barnvagnsreflexer kostar strax under hundralappen och finns både i färgen svart och silver så man enkelt kan välja det som passar ens eget barnvagnschassi.

De finns att köpa i de flesta välsorterade barnbutikerna. Bland annat Babyshop, Bonti, Jollyroom, Lekmer, Babyhuset & Beba

Tidigare blogginlägg

Jag har tidigare bloggat om relexerna från Pogu i det här inlägget

 

Annonser