Dagen började med VAB och slutade med Day(2)

Idag hade jag egentligen flera inbokade roliga saker jag skulle göra men redan under natten började sonen feberkraxa och höll mig vaken till halv fyra. Vid halv åtta knackade maken mig på axeln och sa att dottern hade feber så han hade ringt förskolan och sjukat henne. Jaha, bara boka av hela dagen och torka näsor och badda pannor istället.

Sen kom posten och allt blev med ens roligare. En avi om att hämta ett paket på 18 kilo. De där små sjuklingarna kändes inte som något som var värt att släpa med sig i vagnen och sen baxa hem ett paket så turligt nog var mamma ute och snurrade på stan med en väninna så de fick agera flyttgubbar.

07022017-p1230420

Från kartong till första rull

Jag kunde inte hålla mig, så efter att ha mutat dottern med glass och fått sonen att sova en välbehövlig powernap så packade jag upp honom (alla mina vagnar är killar av någon anledning)

Snygga kartonger till tillbehören

Alla Joolz kartonger går att klippa ut figurer ur och bygga ihop till något. Dessutom ser de jäkligt snygga ut och allt är förpackat i silkespapper.

Viktigt att handtaget matchar ens handväska

Jupps jag är nörd ut i fingerspetsarna. Det kan vara så att jag är galet nöjd över att väska matchar detaljerna på Joolz Day2 i kollektionen gris (färgen heter så) och jag kan även ha köpt ett skärp på HM för 79 kr och klippt till det och gjort hål högre upp för att hänga väskan på handtaget 😉

07022017-p1230406

Josefine tre år fick inviga både footmuff och första åkturen

När maken kom hem så packade jag ner den lilla krassliga treåringen på 80 cm och 13 kilo och rullade ut och tog några bilder (hon ville prompt med trots att hon nästan somnade direkt). Jag fick med en otroligt mysig footmuff som både passar i liggdelen och sittdelen. Nu hade inte dottern skor på sig men hon fick plats i den.

07022017-p1230429

Trots liggläge och äldre tjej i vagnen så rullar en verkligen på så lätt och enkelt. Ja du Day2, det ska bli ett sant nöje att lära känna dig.

07022017-p1230424

 

Annonser