Snart smäller det. Nu till slutet av veckan är det äntligen dags för UnderBARA BABY POP-UP på Radisson Blue Waterfront som ligger så centralt det bara går mitt i Stockholm City.

Logo_UBB-645x645.png

 

På med barnvagnsglasögonen

Det kommer att vara en hel del utställare på plats men barnvagnsinspo som jag är har jag satt på mig barnvagnsglasögonen och frågar utställarna vad man inte får missa i just deras monter. Så här får ni en liten checklista på vad ni bara måste se när ni är på plats.

Britax

Britax har ju sin Britax Go Big som kom som en stor nyhet förra året (i dubbel bemärkelse) Dessutom lanserades Britax be ready förra året som är en singelvagn som går att bygga vidare till en syskonvagn på längden. Så rätt våren 2017.

UPPAbaby

UPPAbaby är en monter som ni behöver lägga lite extra tid i för det händer mycket i det märket i vår. Deras vagnfamilj växer från UPPAbaby Vistan som kom i maj förra året (förlanserades faktiskt på UnderBARA BABY POP-UP lustigt nog) till en paraplysulky GLuxe och deras spännande cityvagn UPPAbaby Cruz som jag testrullar just nu.

Cruz och GLuxe kommer inte dit, men jag har hört att det kommer finnas nya UPPA baby Vista där till beskådan, men något ni ska passa på att klämma och känna på är faktiskt deras UPPAbaby Vista som redan finns i butik, för just nu säljer de dem oförskämt billigt inför nylanseringen av 2017 års modell och tips från coachen… sitter man och väntar på de nya hjulen som kommer till 2017 års modell så kan man sluta med det och springa till en återförsäljare redan nu för de kommer att sälja hjulen separat som ett uppgraderingskit sen.

VISTA15_Bass_Vented-1024x551

 

Babyzen YOYO+

Hos Babyzen YOYO+ är det ståbrädan med pall som är testad till 20 kg som ni ska spana på och såklart de nya färgerna på suffletterna som kommer i vår, Ginger och Peppermint. Sen tycker jag även ni kan passa på att testa hur fort ni kan fälla ihop en YOYO+. Man blir fort ninjasnabb.

Babyzen_YOYO_+_London

Graco

Ni vet sittvagnen EVO från Graco som väger som den kostar. dvs, lite på båda punkterna kommer till UnderBARA BABY POP-UP i sina nya kläder. En frän sommarljus färg som vi helt enkelt inte vill missa.

Baby jogger

I den här familjen händer det stora saker i vår och en liten fågel har viskat i mitt öra att vi kommer att få ta del av dem redan nu på UnderBARA BABY POP-UP så se till att ha tid att avvara i den här montern för ni kan bli kvar en stund. Bland annat kommer Baby jogger City Select Lux som jag själv är oerhört nyfiken på.

select-3.jpg

Det är en singelvagn som går att bygga på längden (minns ni från texten om Britax, det här ligger helt rätt i tiden) men förutom att man kan ha två sittdelar eller liggdelar på den så gör den här vagnen det verkligen outside the box. Eller kanske ”with the sittpall & with the matkasse fram”. Kolla in de här bilderna.

select-lux-2.jpg

Det här är jag väldigt sugen på att se på riktigt.

Dessutom kommer den lilla smidiga resevagnen Baby Jogger City Tour i en ny snygg färg, Charcoal (kol) och både Babyjogger City GT och Babyjogger City Elite kommer dit och visar upp den snygga nya färgen Slate som kommer i lyxigt matt tyg. Slate.jpg

Nordic Cap

Den här vagnen såg jag på UnderbaraBABY POP-UP förra året och den är väldigt spännande. Det är en barnvagn med två individuella sittdelar som går att fälla till viloläge. Dessutom går vagnen enkelt att göra om till cykelvagn, skidvagn eller att dras av hund.

Kommer sända live

Jag har fått mersmak för det där med att sända live och då och då under mässan kommer jag sända live. T.ex. om jag får någon som jobbar i någon monter att dema någon nördig barnvagnsdetalj eller så.

Förköp biljetter

Det kostar 100 kr per dag att gå på mässan och barn över 6 år kostar 20 kr. Det kommer bara finnas ett begränsat antal biljetter att köpa på plats så se till att köpa online innan. Här hittar ni biljetter till fredagen och här till lördagen

Träffa barnvagnsinspo

Det allra sista men samtidigt allra viktigaste och roligaste är att ni som besöker mässan på fredag måste svänga förbi REIREIs monter mellan klockan 12-14 för då står jag där tillsammans med sonen Oscar och pratar barnvagnar med alla som orkar lyssna.

Uppa_baby_vista_jake_barnvagnsinspo

REIREI är distributörer av UPPAbaby Vista och Babyzen YOYO+ i Skandinavien och det är två av de vagnar som jag själv har i min barnvagnsgarderob så jag vet väldigt mycket om hur de fungerar i vardagen så de kan jag prata länge om (men jag pratar oerhört gärna även om andra vagnsmärken för det går aldrig att tysta en nörd). Så ska ni förbi mässan. Lova att haffa mig, både om ni ser mig i gångarna eller mellan klockan 12-14 hos REIREI. Var där eller var en fyrkant.

 

 

 

Annonser