Bättre sent än aldrig men tillslut har jag redigerat klart filmen och bilderna på en del av allt roligt som var på UnderBARA BABY POP-UP.

Ruggigt fina lokaler och toppenläge

Det här var andra året som UBB POP-UP  gick av stapeln och i år hade de flyttat till de oerhört häftiga lokalerna inne på Waterfront mitt i Stockholm City.

Stora panoramafönster längs med hela sidan gjorde att hela mässan badade i ljus och sådant älskar en fotonörd. Att det dessutom var 10 steg från mässan till Stockholms Centralstation gjorde ju inte saken sämre.

Som alltid var UBB väldigt fint ordnad och det började med frukost för oss bloggare och sedan fick vi en stund att gå runt inne på mässan innan det öppnade för alla. Det är alltid bra för vi bloggare är rätt krävande med miljontals frågor och att vi ska ta kort på allt till förbannelse så det är rätt bra att de som står på mässan får stöka av oss först.

Det var en jättemysig liten mässa och jag önskar att jag hade haft dubbelt så lång tid på mig för jag hann bara runt till några av utställarna och då valde jag att behålla ”barnvagnsglasögona” på så det blir ett inlägg med rätt mycket sånt.

BabyJogger

Ett ställe jag snubblade in i rätt fort var hos Babyjogger för jag var väldigt nyfiken på att klämma på Babyjogger City Select Lux som är deras singelvagn som går att bygga vidare till syskonvagn. De hade tyvärr inte fått med sig den sittpall som går att fästa på vagnen men den här smarta lösningen med väskan fick jag se. Kolla dessutom in tyget och färgen. Så snyggt.

Babyjogger City Tour stod även där med det nya exklusiva tyget som påminner om Babyjogger Premier i materialet.

Företaget som distribuerar Babyjogger i Sverige passade även på att visa upp den ryggplatta med fotstöd som de tagit fram till Babyjogger City Tour som planeras komma nu i vår. Det gör att de som tidigare tyckt att barnen ”halkar” lite i sittdelen och att ryggplattan varit för kort har det här som ett bra alternativ.

Därefter kapade jag hela den demon som Nettan_S_ höll på att få av Nordic Cab och började filma och ställa 751378130 frågor om deras häftiga barnvagn/cykelvagn/joggingvagn med två sittdelar som går att fälla var för sig till ett riktigt bra viloläge (förlåt Nettan ;))

Quinny Zapp X

Sedan sladdade jag vidare till Magnus på Quinny och stal både en kram och en demo av deras vårnyheter. Sportigt, genomtänkt och lätt känns deras vårkollektion för att sammanfatta det hela. Dessutom går det att använda från nyfödd och även med babyskydd så man får nu en helt komplett transportlösning även hos Quinny ZAPP X.

UPPAbaby Vista och Babyzen YOYO+

Mellan klockan 12 till 14 stod jag som gäst hos UPPAbaby och Babyzen YOYO+ och pratade sönder och samman alla stackars besökare som letade sig in för att titta på alla nyheter.

Det var väldigt kul att möta UPPAbaby Vistas snyggingar Henry i stålblå sufflett och Loic i vackert vitt båda med de nya däcken i PU-foam som gör Vista 2,5 cm smalare så den nu hamnar på 64,5 cm i bredd. Dessutom kunde jag inte sluta smeka de nya skinnhandtagen och solskärmen i det nya skrynkelfria materialet.

Jag passade även på att testa Babyzen YOYO+ med ståbräda och för att få riktigt se hur bra den fungerade så haffade jag lite mässbesökare med barn i rätt storlek för testturer. Väldigt smidig lösning med ståbrädan och Babyzen YOYO+ är så lättkörd att man helt enkelt går bredvid vagnen och knuffar den även med barn lastade.

Kul även att få se de nya färgerna Peppermint och Ginger live

Nya barnvagnsmärket Anex

Efter det så traskade jag vidare till ett helt nytt barnvagnsmärke i Sverige. Anex heter det och är utvecklat i Schweiz från början. De satsar på att varje vagn ska finnas i flera färger och att priset ska tilltala alla. Deras modell Cross fäller man så den står på alla fyra däck vid hopfällt läge och den har bra dämpning på framdäcken. Varukorgen var inte så mycket som varukorg utan mer liten ryggsäck.

Jag hann inte förbi några fler montrar eftersom förskolan tydligen inte tycker att det är ok att man skickar hem en treåring själv med nyckel utan hon ska tydligen hämtas i tid, vaaarje dag 😉

Mässtips

Jag kände mig grymt smart den här mässan då jag faktiskt plockade med mig min Cozi Go till mässan och hade över vagnen då Oscar sov middag. Han somnade direkt då jag satte på den på vagnen och sedan sov han läääänge i sin lilla bubbla och på kvällen var han inte alls lika övertrött av alla intryck som han varit på tidigare mässor.

15022017-p1230769

 

Väldigt bra ordnad mässa

Men tack Kicki och Josefine för att jag fick komma till mässan, lika toppenbra ordnat som alltid  och de nya lokalerna är verkligen perfekta. 🙂

logo_ubb-645x645

 

Annonser