Precis lagom till vårsolen börjar titta fram och chefen börjar tjata om semesterplaneringen gör den entré. Den här rejäla lilla paraplysulkyn från UPPAbaby.

06032017-DSC_0302.jpg

Lång rygg och hög maxvikt

Den stora fördelen med paraplysulky om man väljer mellan den och ”handbagagevagn” till solsemestern skulle jag säga är att eftersom en paraplysulky slås ihop på längden istället för mitten så behöver den inte ha kort ryggplatta utan G-Luxe har en rejält lång ryggplatta som räcker länge. Dessutom har den en sittvikt på hela 24,9 kg så den här vagnen växer i princip inga barn ur innan de slutar åka vagn.

06032017-DSC_0281

Treåring på 90 cm

Paraplysulky har fått sitt namn för att fällningen påminner om ett paraply. Ska man flyga med vagnen är det enkelt att fälla den och sedan surra ihop den innan man checkar in den. Då är det inte så många delar som kan böjas eller knäckas även om bagagehanteringen är oaktsam.

Vagnen väger knappt sju kilo och har en praktisk bärrem så den är som gjord för sommarens äventyr.

Fälls ihop till stående

En annan funktion jag gillar med vagnen är att man fäller den och kan ställa den upp i till stående läge. Det gör att den kan stå i en garderob i hallen utan att ta upp så mycket plats när den inte används.

UPPAbaby G-Luxe finns i sex olika färger

UPPAbaby Vista har en rolig grej med sina vagnar. De döper alla färger efter namn på sina anställdas barn. Min svarta UPPAbaby Vista t.ex. heter Jake och den UPPAbaby Cruz jag testrecenserade som var grå heter Gregory.

UPPAbaby G-Luxe kommer i de sex färgerna Jake (svart), Denny (Röd), Georgie (ljusblå som jag tävlar ut), Maya (gul), Ella (klargrön) och Pascall som är grå (som Barnvagnsnerd tävlar ut)

GLUXE16_Colorline.jpg

Tävlar ut mitt recensionsex

Just nu tävlar jag ut det recensionsex jag har rullat i två veckor. Han är en nybadad och putsad man i sina bästa år men han är ju ett recensionsex så någon liten repa kanske han har på chassit.

Ni tävlar om honom på mitt instagram och om du som vinner bor i Stockholm så kastar jag in en överlämning och snabb demo i vinsten också 😉 Lycka till

 

06032017-DSC_0310

Annonser