Gårdagen känns väldigt blandad. Jag började den på ett av de roligaste vis man kan men sedan fick den en oväntad vändning som landade som en blöt filt över allt.

Kort början om gårdagens terrordåd

Jag började morgonen med en lanseringsfrukost för UPPAbaby och den var hos Barnbutiken som ligger på Gamla Brogatan mitt i centrala Stockholm och för att komma dit så åkte jag till T-Centralen och gick längs med hela Drottninggatan. Sedan åkte jag samma väg hem. Då jag gick där på morgonen gick jag förbi Bryggargatan och tänkte kort på att det var där självmordsbombaren i Stockholm råkade detonera sin egen bomb så han avled för bara några år sedan. Jag tänkte lite på alla dåd som händer i världen och att jag och min man bara dagen innan hade pratat om det ofattbara i Syrien och paniken man skulle ha om det drabbade ens egen familj. Några timmar senare kom jag ner på perrongen vid Hornstull för att åka hem efter ett besök på min arbetsplats jag är föräldraledig från. De ropade ut att tunnelbanan var avstängd och jag messade min man att han skulle skynda sig hem innan bussarna fylldes då det verkade vara strömavbrott i tunnelbanan igen likt förra veckan. Han messade tillbaka, ”lastbil kört vansinnesfärd genom Drottninggatan, lämna folksamlingar nu”. Resten vet vi mer och mer om vart efter timmarna går och mina tankar går till alla de offer i världen som terrorn tar. All trygghet och panikkänslan man får av att inte veta ”vad som kommer näst”.

Med det här sagt så tänker jag ändå skriva ett inlägg om glädjen igår. Låter man bli att fortsätta sitt liv och ändå skriva om sådant som nu känns smått i det stora hela så har de vunnit. Så resten av inlägget kommer bara handla om gårdagen.

Bästa sättet att börja morgonen måste vara med en bloggfrukost

Morgonen började med att Fru UPPAbaby- Monica hälsade oss välkomna och berättade att vi skulle spetsa öronen för om man snappade upp lite fakta under catwalken kunde det löna sig då det kom till prisutdelningen.07042017-DSC_1495.jpg

Barnvagnscatwalk ha ha

Sedan började det och de rullade in tre UPPAbaby VISTA i olika utföranden (liggdel, sittdel och syskonutförande med ståbräda) och visade alla nyheterna så som skinnhandtag, nya solskärmen och de nya däcken. Jag som redan rullar VISTA som en av mina vardagsvagnar tycker att det är såååå snygga grejer som kommer nu 2017. En grym vagn som får den där sista sminkningen av snygga praktiska grejer.

 

Efter VISTA visade de upp CRUZ

Efter VISTA rullade de in tre CRUZ och visade upp den med liggdelen, sittdel och ståbräda. Jag hade ju förmånen att få testrulla UPPAbaby CRUZ redan för någon månad sedan och jag är oerhört imponerad av hur mycket vagn det är både för det priset (den börjar på 5795 kr) och för den storleken den är. Den är bara 56 cm bred men ändå har den lika hög och i princip lika stor och rymlig sittdel som på VISTAN.

Det som var riktigt kul nu var att få se den med ståbräda. Den är nästan lika perfekt som VISTANs

Perfekta city/bilvagnen

Trots det så är den ändå inte större än Bugaboo Bee5 hopfälld. Det här är en vagn som jag tror kommer dominera marknaden då det kommer till ”smidig cityvagn, perfekt bilvagn, smidig hopfällning och väger inte mycket då man kastar in den i bilen-kategorin”. Både priset, användarvänligheten och den höga sittvikten på 22,7 kg skvallrar om det.

Både VISTA & CRUZ tar 22,7 kg 

På tal om sittvikt. Det är rätt coolt. Både UPPAbaby VISTA och UPPAbaby CRUZ tar en sittvikt på 22,7 kg (enligt amerikanska tester). Det är lika mycket som medelvikten på en svensk sjuåring är. Sju år. Hajar ni. helt galet.

Skärmavbild 2017-04-06 kl. 09.34.28

Tack för att jag fick komma

Tack REIREI/UPPAbaby Skandinavien för att jag fick komma och dreggla idag.. och man ja.. jag är extremt avis på min kompis Lisa som passade på att beställa en helt ny UPPAbaby Henry.

Annonser