Geo˝_key visual_LR.jpgSom ni vet kom uppdateringen till Joolz Day i början av året. Den som heter Joolz Day2 och nu är det dags för Joolz Geo att uppdateras till Joolz Geo2.

Grundutförandet i Mono

Det som är nytt med Geo2 är att den nu kommer i ett utförande, dvs endast i mono. Vill man ha vagnen som syskonlösning så köper man till syskonpaketet istället.

Geo˝_sub visual 2_LR.jpg

Joolz Geo2 får även ett svart chassi

Nästa positiva sak är att det älskade svarta chassit som finns till Geo men inte Day2 kommer till Joolz Geo2. Studio Noir kommer det heta. För utom det är kollektionerna för Joolz Day2 och Joolz Geo2 samma. Förutom då att Joolz Geo2 även går att välja i Studio Noir som sagt.

Joolz_Geo_sup2__Mono_Seat_Studio_Noir_CH_Black_W_Black_L_Black_ds.jpg

Längre sufflett mm

Joolz Geo2 är som sagt en uppgradering av Joolz Geo och det som är ändrat är  bland annat längre sufflett, andra typer av hjul (EVA), ny sele mm.

Här kan ni se alla nyheterna

Tillbehör som passar både Day2 och Geo2 

Sist men inte minst, får vi inte glömma tillbehören. Joolz har haft en smart baktanke med sina uppgraderingar av Joolz Day2 och Joolz Geo2 och det är att de ska ha  gemensamma tillbehör så att de vanligaste tillbehör passar båda vagnarna. Bland de tillbehör som nu passar båda vagnarna är det skötväska, åkpåse, parasoll, regnskydd (grundsitsen för Geo), myggnät (grundsitsen för Geo), komfortskärm, matbrickan (som kommer i höst), mugghållare, polaråkpåse och  XL shoppingväskan.

 

Annonser