… Fast egentligen inte.

Egentligen är det ju tvärt om. Barnvagnsinspo har jag bara varit drygt 1,5 år medan jag varit Elin i 36 år.

Samma innehåll

Senaste tiden har mitt privata instagram och barnvagnsinspo blivit mer och mer lika. Under det här 1,5 åren har jag flera följare som blivit lika självklara bekanta som mina bekanta på mitt privata instagram och när något händer i vardagen är det oftast på barnvagnsinspo jag lagt ut bilder om det.

Anledningen till att Barnvagnsinspo var ett separat konto var för att mina vänner inte är barnvagnstokiga. Men samtidigt är det ju en stor del av mig så då kommer det alltid finnas med på mitt konto.

Fortfarande ett barnvagnskonto men nu även mer

Jag har ju redan breddat kontot för rätt länge sedan och testat och recenserat barnsaker och barntillbehör och jag har under en tid känt att namnet barnvagnsinspo begränsat mig och att jag velat få en naturligare grund för mitt konto med alla vinklar det har. Därför tar jag nu steget och ändrar namn.

Som Queen Elizabeth sa 😉

För er som sett serien ”the Queen” kanske ni kommer ihåg scenen då hon fick veta att hon blivit drottning och de frågar henne vilket namn hon ska ta. I Engelska kungahuset har det varit tradition att kungligheterna byter namn då de intar tronen men Queen Elizabeth säger i den scenen ”Jag har ju ett namn, jag heter Elizabeth” och när jag satt och funderade på vilket namn jag skulle byta till på instagram kom jag att tänka på den scenen och på att jag har ju faktiskt redan ett namn som har fungerat i massor av år och som växer med mig vilken väg jag än väljer i framtiden. Så Elin får det blir. Elin Siljendal 🙂

Fortsätter blogga och recensera

Men förutom att jag byter namn och kanske börjar skriva om fler saker så ändras ingenting. Jag kommer fortsätta blogga och recensera barnsaker och barnvagnar och bloggen kommer fortsätta att heta barnvagnsinspo av den anledningen att det är enklast så.

Sammanfattning 

Så för att sammanfatta. Nytt namn… men ändå inte och Nytt innehåll… men ändå inte 🙂

 

Annonser