Jag använder sedan en tid tillbaka blöjhinken från UBBI som är så smart så man kan ha vanliga påsar i den.


Länge använde jag just vanliga ICAkassar som man köper då man handlar mat men eftersom blöjhinken är rymligare än påsen så gled alltid bakdelen av påsen ner från fästet då det fylldes på med blöjor i den.

Då man sedan skulle tömma den fick man lirka upp kanterna på påsen och dra upp den och hade man otur fick man lyfta i några blöjor som rymt.


Det finns speciella påsar att köpa till UBBI men de säljs i specialbutiker eller på nätet så då kom jag på att Lidl har oerhört smarta halvstora plastsäckar som man knyter ihop när man försluter dem.

Plastsäckar från Lidl

De här påsarna är perfekta i storlek. Kostar bara 24,90 kr för 25 stycken och de sälja i alla Lidlbutiker. 


UBBIs egna påsar kostar 99 kr för 25 st och det är ändå billigt om man jämför med andra blöjhinksmärken och deras blöjpåsar som kan landa på omkring 1 kr per blöja (!!)

Men med Lidls påsar hamnar man på 1 kr för en påse som rymmer 60 l

60 L rymmer många blöjor

De här är sånna där soppåsar som man annars ser i amerikanska filmer där de knyter ihop dem högst upp med snören och de rymmer 60l 


Ingen bajslukt

Eftersom UBBI blöjhink är så ninjabra så blir det aldrig någon bajslukt i badrummet även om påsen i är så stor att man tömmer mer sällan. 


Visst det luktar då man öppnar det lilla locket och lägger i en ny blöja men det är ingen lukt som stannar kvar då man sedan stänger.

Annonser