Nästa helg 13-15 oktober är det barnkalas i Älvsjömässan för då slår underBARA BARNmässan upp dörrarna och utställare från hela Sverige ställer ut allt som behövs från gravid till dess ditt barn är sex år. Det här vill du inte missa.

Banner_2017_UBB_800

Eftersom jag i grunden är barnvagnsnörd har jag som vanligt haft barnvagnsglasögonen på mig då jag kollat runt bland utställarna och här är några av mässans utställare som jag kommer lägga extra tid på i deras monter när jag besöker mässan.

Mässan karta

1) Babyjogger & Prosupport monter C01:21

Snett ner till höger från huvuentrén hittar du Babyjogger och Acta Graco. Jag hade inte vågat hoppas på det men en liten fågel har viskat i mitt öra att de tänker visa upp Babyjogger City Tour Lux på mässan. En liten barnvagnsnyhet med vändbar sittdel och en riktig liggdel som det galet nog går det att fälla barnvagnen med den kvar på.

Skärmavbild 2017-10-02 kl. 18.00.37

Dessutom visar de upp Babyjogger City Select Lux som har en rolig pall som jag tycker är en sådan där härlig ”utanför boxen” lösning när man har en treåring som bara vill upp och ner hela tiden och mest går. Eller som på bilden här nedan med en varukorg för shopping.

24022017-P1240096

De visar även upp sina bebisgungor från Acta Graco och förra året då jag och Oscar var på mässan och han blev trött och gnällig var det perfekt att gå förbi deras monter och lägga ner Oscar i en vagga medan jag fick Babyjogger City Tour visad för mig. Så ett tips för er med trötta barn är att gå förbi deras monter just då 😉

2 & 3) UPPAbaby, Babyzen, Ergobaby & BabyTula C01:26 och C01:41

Fortsätter du rakt ner mot Liberos skötbordshörna hittar du en hel hörna med UPPAbaby, Babyzen, Ergobaby och BabyTula.

Hos UPPAbaby kommer jag stanna till och träffa de nya killarna UPPAbaby Emmett, Gregory & Jordan som är tre nya melangefärger som kommer både till UPPAbaby VISTA och UPPAbaby CRUZ redan nu i november.

 

Hos Babyzen kommer jag spana in deras nya samarbete ihop med AirFrance.

Skärmavbild 2017-09-17 kl. 20.41.49

I samma monter visar Ergobaby upp sin senaste geniala bärsele Omni 360 som är den mest kompletta selen Ergobaby gjort fram till nu. Det är som att Ergobaby Adapt har gift sig med Ergobaby 360 så man kan ha den direkt från nyfödd utan spädbarnsinlägg och efter några månader kan man även bära framåtvänd.

maxresdefault

3) mittemot monter nr 2 står BabyTula ihop med Knyt An och visar upp Tula Free To Grow som är en bärsele som växer med barnet från nyfödd utan spädbarnsinlägg och även deras toddlerselar som jag är sjukt svag för då man kan bära barn upp till 27 kilo i dem. Här har jag skrivit om Tula Toddler tidigare.

11062017-DSC_2914

4) Maxi Cosi Nova Monter C05:41

Sen ska jag absolut vidare till Maxi-Cosis monter och kolla på deras nya barnvagn Maxi Cosi Nova som inte ens har enhandsfällning utan handsfrifällning. Hur coolt verkar inte det.

5) Barnbutikens monter C04:31

Barnbutiken brukar alltid ställa ut allt man kan behöva från gravid och hela vägen fram till småbarn och flera olika barnvagnar. Dessutom brukar de ha rejält tilltagna mässpriser så det kan vara värt att kolla upp.

6) Bambas monter C04:23

Hos Bamba brukar man också kunna hitta lite barnvagnar och förra året lottade de dessutom ut grejer lite då och då till den första som kom springandes till deras monter efter att de hade annonserat ut diverse tävlingar på instagram. Så Bamba vara värt att hålla koll på både på instagram samt se till att hitta till deras monter.

7) Bjällra Of Swedens monter 05:29

Bjällra ställer ut på mässan i år och visar upp sina härliga åkpåsar som är så smarta så man kan klicka av locket och ha det som värmande skydd utanpå bärselen.

Tycker ni de har en oerhört snygg barnvagn ståendes i montern så kan jag berätta att det är min Joolz Day2 som de lånat av mig över mässan. Så gå förbi och ge den en klapp, ta en selfie och skicka bilden till mig 😉

Skärmavbild 2017-10-01 kl. 19.59.03

8) Bontis monter C06:31

Kändisarnas och kungligheternas butik. Senast var det Prins Carl-Philip och Prinsessans Sofia som enligt rykten köpte på sig både det ena och det andra i Bontis butik då de väntade yngsta sonen Gabriel. Sväng förbi och få er lite stjärnglans. Det ska verkligen jag.

9) Emmaljunga

De behöver nästan inte en närmare presentation än så. För andra året i rad ställer Emmaljunga ut på Underbara Barnmässan. I år har de större monter och jag har hört att man ska få chansen att klämma och känna på en livs levande Emmaljunga NXT60 om man kommer förbi.

Skärmavbild 2017-10-01 kl. 20.16.50

Foto lånat från barnvagnsnerd

Dessutom visar de upp NXT60 starka storasyskon NXT90 som går att bygga vidare till syskonvagn och dessutom NXT90F (som jag fick chansen att recensera här) och i år kommer de visa upp NXTcarrycot insert som är en syskonsits man fäster direkt på liggdelen. Oerhört spännande lösning som jag har höga förväntningar på nu när det står Emmaljungas märke på den.

71802

Annat kul

Det är oerhört kul att se att Jabadabado ställer ut på mässan i år. Här tycker jag helt klart ni ska gå förbi om ni vill göra av med alla era pengar i inredning av barnrum. Såååå mycket fina saker.

En annan utställare jag blev glad att se i listan är Alvehamn som har genialisk liten box med startkit av tygblöjor för den nyfikna. Perfekt babyshowerpresent som jag tror alla skulle bli väldigt glada för. Jag har tidigare skrivit om dem här.

Libero har som vanligt en hel hörna med skötbord, blöjor och våtservetter. Så himla smidigt och bra. Där bytte jag flera gånger på Oscar förra året medan jag kryssade runt på mässan.

Förköp biljetter

Ett tips är att förköpa din biljett så spar du pengar. Här köper du biljett.

 

 

 

 

Annonser