Lördag 173

Nu på lördag den 17 mars mellan klockan 10-17 är det äntligen dags för Ekorekomässan. Mässan som samlat utställare som säljer ekologiskt, fairtrade, hållbart eller lokaltillverkning.

Alternativa barnmässan har blivit Ekorekomässan

Nytt år. Nytt namn. Ny vacker lokal. Ja det här kan inte bli annat än toppen.

Lördag 173-2

Färgfabriken i Liljeholmen

Nytt för i år är även att mässan slår upp portarna i vackra Färgfabriken mellan Liljeholmen och Gröndal. Adressen är Lövholmsbrinken 1 och kommer du kommunalt är T-banestation Liljeholmen eller tvärbanestationen Trekanten närmast.

Fargfabriken-utsida

Blandad kompott av utställare

En sak som inte förändrats från föregående år är alla underbara utställare

Många av utställarna har normalt en online-verksamhet så då är väldigt kul att man nu i helgen kan komma till mässan och passa på och träffa kunniga utställare på riktigt.

Förra året stannade jag till länge i Knyt-Ans monter och klämde och kände på sjalar och bärselar och där lär jag hamna även i år.

01042017-DSC_0961

En utställare som fångade min uppmärksamhet helt var KeepJar och jag handlade med mig hem hennes produkter och kunde därför göra om gamla barnmatsburkar till vattenflaskor till barnen. En sådan där genialisk idé man önskar man kommit på själv.

I år är det flera av utställarna som både har ekologiska hudvårdsprodukter till barn och vuxna och dessutom en del smink och här kommer jag lägga både en och två minuter

Entré

Inträde på 40,00 SEK vid kassan.

Köp din förköpsbiljett via Biletto för 26,00 SEK.

Lördag 173-3

Annonser