Jag rullar en Baby Jogger City Mini GT flitigt här hemma och är oerhört nöjd med den som ni som läst min recension om den säkert redan förstått. För er andra kan jag rekommendera er att läsa den. Här är länken.

Det är en underbar vagn med fullt liggläge men en sak som många saknat är ett ställbart fotstöd för att kunna skapa helt vågrätt liggläge från topp till tå.

img_4310

Flera har kommit med hemmasnickrade lösningar i stil med skärbrädor och spännband på baksidan av vagnen mm.

Men nu har företaget ProSupport kommit med en efterlängtad lösning i form av ett vadderat fotstöd till Baby Joggers vagnar i City Mini-serien, (även dubbelvagnarna). Dessutom passar det även de flesta andra barnvagnar på marknaden som saknar ställbart fotstöd.

Påverkar inte storleken på vagnen hopfälld

Barnvagnen blir varken bredare eller tjockare av att fällas ihop med fotstödet kvar i så det finns ingen anledning att montera i och ur det.

Enkelt att fästa och skyddar som en dyna

Dynan täcker hela fotstödet och sittytan och skyddar vagnen mot ketchupfläckar på samma vis som en barnvagnsdyna gör.

Tvättas i maskin

Dynan är enkel att lossa och tvättas i tvättmaskin i 40 grader på skonsamt program utan sköljmedel.

Förlänger fotstödet på vagnen med 25 cm

Det här stödet förlänger fotstödet på vagnen med 25 cm och är reglerbart vilket gör att barnet får en mer behaglig sitt- och sovställning.

Perfekt för alla små som sover i vagnen

Speciellt nu under sommaren är man mycket på språng. Rör sig mellan lekplatser och stadspromenader mm och min son sover oftare i vagnen på sommaren och semestern än under förskolevardagen så nu är de helt perfekt med de här fotstödet

Använd även i sittande läge

Oscar brukar dessutom beställa upp fotstödet ibland då han sitter upp och tittar. Då sitter han i skräddarställning typ.

Pris

395 kr kostar det här fotstödet från ProSupport och det tycker jag verkligen det är värt också. Det är gjort i bra kvalité och höjer användandet av vagnen.

Länk till Pricerunner

Här hittar du butikerna som har fotstödet

Annonser