Trots att vi just nu har riktig högsommarvärme så vet jag att det nog är flera av er som  redan så smått håller på att planera inför både förskolestart och skolstart nu i augusti så vad passar då bättre än en recension på de här supersöta ryggsäckarna från Skip Hop som finns i två storlekar. En för nybörjare på förskolan och en som passar lite större barn.

Zoo let för de lite mindre barnen

Hur söt är inte den här ryggsäcken då? Jag har låtit min son på 2 år testa och recensera den och den passar perfekt på honom. (fast på bilden har han lånat ut den till en kompis)

DSC_0261

Förskoleväska

Dessutom är den i perfekt storlek för att bära rena ombyteskläder till förskolan och skitiga ombyteskläder hem från förskolan.

Istället för skötväska

Nu under sommarlovet har den här varit perfekt för alla utflykter då det ska med äppelbitar, vattenflaska, solskyddsfaktor och ombyteskläder. Vi har packat ner allt och kastat ner den i varukorgen på vagnen istället för skötväska.

Går att fästa säkerhetsband på den

Vi har bara använt ryggsäcken just som ryggsäck men den här Zoo letmodellen har en fiffig krok nedtill och ett band som ingår som man kan fästa i ryggsäcken om man vill slippa känna panik för att den där två åringen ska  försvinna i folkmassan eller springer för nära kajkanten innan man hinner fram.

Finns som sju söta små djur

Jag valde Uggleväskan till Oscar för jag tyckte den var ruskigt söt men det var inget enkelt val för den finns i hela sju olika variationer. En apa, ett bi, en enhörning, fjäril, giraff, nyckelpiga eller uggla kan man välja mellan. Här ser du alla valen.

Zoo Pack är den lite större ryggsäcken

Josefine skrek av glädje då jag visade henne bilder på den här ryggsäcken och frågade vilken som var finast. Biiiiiiiiiii, jag vill ha ett Biiiiiiiii skrek hon. När väskan sen kom hem slet hon upp den och vägrade ta av sig den på en hel dag. Det viktiga var tydligen inte att ha något i den utan bara att ha den.

DSC_9952

Packar själv sin väska då hon ska iväg

Det har verkligen varit en superstolt tjej som packat sin väska med viktiga saker så som stenar, fem läppsyl, två gosedjur och tre småböcker när vi ska iväg över dagen. Jag har tryckt ner ombyteskläder eller badkläder också och det har fått plats en hel del faktiskt.

Lär inte vara det enda biet som hänger på skolkorridorens krokar i höst

Josefine kommer ha den här som förskoleväska i höst men jag kan tänka mig att det är ett och annat bi som börjar skolan i höst

DSC_9982

Finns i 16 olika djur

Skip Hop Zoo Pack finns i hela 16 olika djur så det finns garanterat en favorit för ditt barn. Här hittar du alla djuren

lifestyle21Bilden lånad från Amvinas sida

Oerhört prisvärda små ryggsäckar

Jag blev förvånad då jag såg att båda de här ryggsäckarna kostar så lite som omkring tvåhundra kronor. För den pengen är det här verkligen en oerhört prisvärd ryggsäck.

Här är en länk till prisjakt där de flesta butiker som säljer den finns listade.

Annonser