Jag rullar Baby Jogger City Tour här hemma och tycker att den är en väldigt trevlig liten vagn och jag har skrivit  här om hur det är att resa med den som handbagage och här har jag skrivit hur den är som vagn generellt.

Dynan är en komplett lösning i ”anti halk” material”

Jag tycker att den här dynan gör en bra vagn väldigt mycket bättre. Fotstödet är nämligen en hel komplett dyna som gör ryggläget 7 cm längre utan att påverka storleken på vagnen hopfälld och antiglid materialet gör att barn som kanske annars hade glidit ner av det glatta vagnstyget nu sitter bättre.

P1250045

Fotstödet skapar ett bra viloläge för tupplurar. 

Själva fotstödet på dynan gör att barnen får mer rakt liggläge och kan sova bekvämt även på resande fot.

P1250058

Går att fälla ihop vagnen med dynan kvar i

Trots att fotstödet gör vagnens ryggplatta sju centimeter längre så går det både att fälla ihop och att förvara vagnen med ryggstödet kvar.

Uttag för Quick Fold fällningen

Eftersom dynan är gjord för Baby Jogger City Tour är det dessutom gjort för att man ska kunna trä ut quick fold remmen så att man lätt kommer åt att fälla ihop vagnen.

P1250043

Enkelt att montera

Man behöver inte vara teknisk eller använda instruktionsböcker för att lyckas montera den här dynan.

Pris

429 kr kostar det här fotstödet med inbyggd vadderad antigliddyna som dessutom förlänger ryggplattan med sju centimeter.

Det kostar samma hos alla återförsäljare och jag vet att bland annat de här butikerna har den i sin e-handel-

Bonti.se

Babyland.se

Dinbaby.se

Jollyroom.se

Syskonhuset.se

Tack

Tack Prosupport som låtit mig testa och recensera det här fotstödet. Det här är en sådan där produkt jag verkligen rekommenderar Tour ägare.

 

 

Annonser