Jag har fått chansen att testa och recensera Skip Hops Pronto Signature Skötbädd och jag älskar den. Jag älskar iofs hela konceptet med sådana här portabla skötbäddar med plats för ett ombyte, några blöjor och våtservetter och har använt det under hela tiden jag haft blöjbarn. Så jag hade inte lång startsträcka för att bli imponerad av Skip Hops skötbädd.

Perfekt första tiden om man ammar

Flaskmatar man sitt barn så kanske man behöver mer plats för att få med flaska, ersättning mm men om man likt jag gjort helamma mina barn första tiden så behöver man inte speciellt mycket mer än 3-4 blöjor, våtservetter, ett ombyte och ett rent skötunderlägg att lägga ner barnet på då man byter blöja. Bara kasta ner i varukorgen eller hänga på väskan och rulla hemifrån.

Väldigt praktiskt även om man även vill ha skötväska

Använder man ändå skötväska för att man vill ha med sig mer eller behöver ha med sig mer (typ en trilliad majskrokar, russin, ärtor, leksaker som ska kastas på golvet mm) så är en sådan här skötbädd ändå väldigt praktisk för allt är redan packat på samma ställe så man lyfter bara upp hela den här ur skötväskan och tar med barnet och går till skötrummet.

DSC_0672

Går att lägga ut i barnvagnen om man har fullt liggläge och byta där

Jag bytte ofta blöja i min Teutonia Be You med ”vanlig” sittdel då Josefine var liten. Jag la ut en skötbädd i vagnen och använde vagnen som skötunderlägg. Även liggdelen på barnvagnen är praktisk att använda som skötbord med en skötbädd på om man är på språng. Då har man lite skyddande kanter mot om man bara lägger skötbädden på ett bord.

Hygieniskt med skötbädd att lägga ut över offentliga skötbord

Om du är som jag så vill man gärna använda offentliga skötbord för de är stabila och ofta avskilda från omvärlden på en större toalett. Däremot är jag inte speciellt sugen på att lägga ner mitt barn direkt på dem så jag använder alltid skötbädd och lägger ut även på offentliga skötbord.

Superpraktiskt att ha allt nära till hands då man byter blöja

En superpraktisk grej med Skip Hops Pronto skötbädd är att man alltid har allt nära till hands. Man kan hålla en hand på magen på sitt barn och med andra handen når man facket där man har våtservetterna.

Perfekt storlek att få med i varukorg, hänga på handtaget eller få med i skötväskan

Jag tycker Skip Hop har lyckats väldigt bra med att få till storleken på sin skötbädd. Min tvååring får plats liggandes på den och jag kan byta utan att han ”trillar av” eller inte får plats med kroppen på den.

Samtidigt blir den inte större hopvikt än att den går ner i min skötväska (en Skip hop Saddle bag) och den kan även hänga på handtaget på barnvagnen utan att vara i vägen.

Gott om plats för blöjor och våtservetter

Den blir ju såklart högre hopvikt beroende på hur mycket du packar i den men jag har fått med fem blöjor, en helt ny förpackning våtservetter och ett klädombyte utan att den var svår att knäppa.

Ficka på framsidan för mina tillhörigheter

Längst fram på skötbädden (då den är hopvikt) finns en ficka som jag brukar lägga nycklar, plånbok och mobil i om jag inte har min organizer på vagnen. Då är verkligen allt på samma ställe och jag behöver inte ta med skötväska alls på kortare ärenden.

Pris 

Den här skötbädden kostar omkring 300-400 kr beroende på butik man handlar från. Här är länk till Pricerunner för att hitta alla butiker som säljer den.

Tack

Tack Skip Hop för att jag har fått recensera er skötbädd.

Annonser