Jag har fått testa och recensera ProSupports senaste produkt Sit up straps. Pro Support är de som tagit fram ett universalt fotstöd och ett fotstöd till Babyjogger City Tour och nu har de återigen lyssnat på sina kunder och tagit fram Sit up Straps som ska göra den klassiska lite lutande sittdelen på Babyjogger mer upp rätt.

Lätt att fästa runt chassit och hänger aldrig i vägen

Med hjälp av denna rem får du upp sittvinkeln på ryggstödet till ett mer upprätt läge. Man fäster en rem runt varje sida om chassit och sedan fäster man ihop dem bakom ryggstödet. Vill man fälla liggdelen knäpper man bara upp remmarna från varandra. När man inte använder remmarna kan de helt enkelt hänga kvar runt chassit och är aldrig i vägen vare sig man fäller vagnen eller har den utfälld.

Passar Babyjogger men även flera andra vagnar på marknaden

Den här passar både större vagnar som Baby Jogger City GT som jag haft den på och ner till lilla Baby Jogger City Tour så den passar ju såklart även andra vagnar i andra märken i samma storlekar.

Pris

69 kr

Butiker som säljer den

Alla butiker som säljer Baby Jogger kommer att få in den i butik men när jag nu skrev det här hittade jag den än så länge bara på Syskonhuset.se

Tack 

Tack Prosupport i samarbete med Baby Jogger för att jag fått testa och recensera de här remmarna.

Annonser