Jag går inte ut utan min organizer. Så brukar jag alltid säga när folk frågar vad för tillbehör jag verkligen tycker att man ska investera i till barnvagnen.

Skip Hops organizer sedan tidigare

För några år sedan köpte jag SkipHops organizer i färgen Dash, Chevron.

Jag använde den hela tiden. Den är perfekt att ha sina småsaker i som man vill ha nära. Busskort, betalkort mm. Byter man vagn knäpper man bara över den på nästa vagn och på paraplysulkys eller mindre sulkys med framåtvänd sittdel sitter de verkligen som en smäck. Året efter uppgraderade jag till en likadan i den här snygga grå färgen och jag älskar de verkligen och här har jag tidigare skrivit om den.

Nu med lock

Det enda jag känt att jag skulle velat uppgradera på Skip Hops tidigare organizer är att jag skulle velat ha ett stängbart lock i mitten så att när man helt plötsligt måste lämna vagnen och springa efter ett barn som fått syn på en rulltrappa eller liknande så skulle det känts bättre pm man haft ett lock över plånbok och mobil så inte tjuven direkt skulle sett skatten.

Så hur lyckliga tror ni inte jag blev då när jag sig att Skip Hops nya organizer Chelsea hsr precis ett sådant lock.

Riktigt snygg design

Dessutom tycker jag de lyckats med den snygga designen med gulddetaljer och ring i dragkedjespännet.

Litet fack som går att lossa

I övrigt är den här organizern från Skip Hop precis som tidigare utgåva utrustad med ett mindre fack fram där man kan lägga några betalkort och nycklar och om man lämnar vagnen utanför BVC eller en restaurang kan man snabbt dra bort den lilla delen och ha som plånbok.

Två utrymmen för kaffemuggar eller flaska

På sidorna om det större facket är det utrymmen stora nog att ställa ifrån sig en kaffemugg eller barnets vattenflaska utan att den trillar

Tvättbar

Organizern är tvättbar i maskin. Jag har kört mina tidigare på 30 grader utan sköljmedel och sedan hängtorkat dem. Funkar utmärkt för att få bort ketchup och sådant som magiskt nog hamnar på allt kring mina barn.

Universal och fästs med kardborrband

Skip Hops Organizer är universal och fungerar genom att man fäster kardborrspännen runt handtaget. Jag tycker att den passar extra bra på framåtvända vagnar så som Chicco Liteway eller Baby Jogger City Mini GT men den fungerar även super på alla andra vagnar. Egentligen är det bara Baby Jogger City Select Lux den inte är perfekt med då den vagnen har en stor handbroms på ena sidan av vagnen men sätter man den under bromsen funkar det bra.

Hänger den inte bara på handtaget

Man tänker direkt att den bara ska hängas på handtaget men jag hänger den ibland på chassit längre ner för att den inte ska hänga i vägen eller svinga fram och tillbaka.

På Emmaljungas NXT serie är den dessutom perfekt att hänga på bandet som man justerar sittdelen med.

Pris

399 kr kostar den här versionen med lucka över större facket.

Tack

Tack Skip Hop för att jag fick testa och recensera den här organizern. Jag har varit väldigt nyfiken på den just för luckan så det känns lyxigt att fått stilla den nyfikenheten.

Annonser